Hairstyling


 


Bij D'or Mies, jouw Total Hair kapsalon gespecialiseerd in de nieuwste trends, kleur- en kniptechnieken, staat jouw schoonheid en tevredenheid voorop. Wij zijn hier om jouw haarwensen te ondergaan en jou een unieke ervaring te bieden die je nergens anders zult vinden.

Ons getalenteerde team van haarstylisten staat klaar om jou te verwelkomen en je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte look. Of je nu op zoek bent naar een radicale verandering met de nieuwste haarkleurtechnieken, een frisse knipbeurt om je stijl bij te werken, of gewoon wat advies over hoe je je haar het beste kunt verzorgen, wij zijn er om je te helpen.

 

Bij D'or Mies volgen we de laatste trends op de voet en zorgen ervoor dat onze stylisten voortdurend bijgeschoold worden, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en stijlen. We begrijpen dat elk individu uniek is en daarom werken we nauw met jou samen om een ​​look te creëren die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Onze kleurbehandelingen zijn ongeëvenaard. Of je nu op zoek bent naar krachtige highlights, levendige regenboogkleuren of een verbluffende balayage, wij hebben de expertise en de perfecte  producten om jouw droomkleur te realiseren. Onze kniptechnieken zijn van wereldklasse en zorgen ervoor dat jouw haar er altijd gezond en prachtig uitziet.

Bij D'or Mies draait alles om jou. We willen dat je hier welkom en speciaal voelt. We streven ernaar om een ​​ontspannen en inspirerende omgeving te bieden waarin je ontspannen en genieten van de behandeling kunt. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning.

Kom langs bij D'or Mies en laat ons jouw haarverzorging naar een hoger niveau tillen. Samen zullen we de perfecte look creëren die jouw schoonheid naar voren brengt en je zelfvertrouwen een boost geeft. Wij staan ​​voor je klaar, met open armen en scharen in de hand, om jouw haarwensen werkelijkheid te laten worden.

Wenst u meer info of een afspraak? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-28428720