De salon


 


Mijn naam is Michelle en ik ben al vanaf 2006 werkzaam in het kappersvak. Na jarenlang met veel passie in verschillende salons gewerkt te hebben was het begin 2016 tijd voor de volgende stap; ik begon voor mijzelf met een ambulante kapsalon. Nog nét geen jaar later, na veel en hard gewerkt, en een behoorlijke klantenkring opgebouwd te hebben kwam er een volgende uitdaging op mijn pad; Ik krijg de mogelijkheid om een fysieke kapsalon te beginnen! Dit is altijd een droom van me geweest en ik kijk hier dan ook met veel enthousiasme naar uit!

 

INFORMATIE OVER DE SALON

D’or Mies is gemakkelijk te bereiken en ligt net buiten het centrum van Tilburg, er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid! Iedereen is welkom bij D’or Mies en er wordt voornamelijk op afspraak gewerkt, maar kom je zonder afspraak en er is tijd, dan wordt u uiteraard ook geholpen! Afspraken gaan altijd voor, dus als je verzekerd wil zijn van een plekje dan adviseer ik wel een afspraak te maken. Er word ruim de tijd genomen voor mijn klanten, geen haastwerk en een uitgebreid advies voorafgaand de behandeling. Kwaliteit staat voorop, ook als iets niet haalbaar is kijken we samen naar een passende oplossing.

SPECIALE KNIPTECHNIEKEN

3D knippen: Deze kniptechniek is in heel veel kapsels toe te passen en zorgt voornamelijk voor meer volume! Het kapsel wordt eerst in model geknipt en daarna kan de 3D techniek worden toegepast. De 3D techniek:

  • Zorgt voor extra textuur en dieptewerking in uw haar.
  • Toepasbaar op haar met een normale tot dikke structuur.
  • Vermindert de droogtijd en geeft gemakkelijk volume.

Krullen knippen: Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met een lichte slag of krul die meer volume en een mooiere krul wensen. Het kapsel wordt eerst in model geknipt en daarna kan de krullen knip techniek toegepast worden. De krullen knip techniek:

  • Zorgt voor extra textuur en dieptewerking in uw haar
  • Toepasbaar op haar met een lichte slag of krul
  • Zorgt voor meer volume in het haar en een soepele valling

Wenst u meer info of een afspraak? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-28428720