NEEM CONTACT OP

Openingstijden
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 13:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 14:00

CORONA UPDATE 4-1-2021

Aller eerst de beste wensen!
Helaas is de salon nog tot nader order gesloten door de lock down i.v.m. het corona virus tot ten minste 19 januari a.s.
Zodra ik groen licht krijg om open te gaan, dan ga ik eerst de huidige afspraken opnieuw inplannen, zodat iedereen op volgorde aan de beurt komt. Degene die al een afspraak hadden staan ga ik dus persoonlijk bellen om een nieuwe afspraak in te plannen.
Daarom heb ik de online agenda t/m eind februari dicht gezet, om ruimte te houden voor de al staande afspraken. Wil jij ook z.s.m. aan de beurt komen? Laat het me weten dan zet ik jou ook op de bellijst. 
Heb je een verfkit, producten, advies of alleen een praatje nodig? Ik sta tijdens de normale werktijden beschikbaar om jullie te woord te staan. Je kunt me bereiken via 0628428720 of mail naar totalhaircaredormies@gmail.com of laat een bericht achter op deze website.
Ik hoop jullie allen snel weer te mogen ontvangen. Laten we hopen dat deze lock down niet nog langer gaat duren! Keep you posted!

Veel liefs,
Mies

.

.

.

-Er word gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.
-Bij klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 graden of koorts) de afspraak graag op tijd annuleren.
-Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Als je het prettig vind dat ik tijdens de behandeling een mondkapje draag, geef dit aub bij binnenkomst aan. Bij interesse mogen mondkapjes worden aangeschaft voor €1,50 of je bent zelf vrij om er een mee te nemen.
-Kom op de juist afgesproken tijd. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van een wachtruimte. Kom je te vroeg dan heb je kans dat je buiten moet wachten. Kom je meer dan 10 minuten te laat dan vervalt de afspraak en wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
-Bij binnenkomst is het verplicht om direct de handen te desinfecteren.
-In de salon zal er altijd voldoende handzeep, handcrème en desinfectiemateriaal aanwezig zijn.
-Groeten zonder aanraking. (Geef geen hand,kus of knuffel)
-Jassen moeten zelf worden opgehangen aan de kapstok.
-Na elke klant word er gepoetst met een desinfecterend middel (kappersstoel, wasbak, pinautomaat, balie, telefoon, toilet, kuchscherm, gebruikt materiaal zoals kammen,scharen,tondeuse,föhn)
-Ik zal zoveel mogelijk werken met handschoenen.
-Op het toilet zullen zeeppompjes en papieren handdoekjes liggen.
-Klanten dienen 1,5 meter afstand te houden van elkaar zowel voor als in de salon.
-Kom alleen naar de salon. Minderjarigen en mensen met een beperking mogen met maximaal 1 volwassene ter begeleiding komen.
-Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel)
Contactformulier
Website laten maken door Modual.