NEEM CONTACT OP

Openingstijden
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 13:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 14:00

CORONA UPDATE 7-7-2020

-Er word gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.
-Bij klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 graden of koorts) de afspraak graag op tijd annuleren.
-Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Bij interesse mogen mondkapjes worden aangeschaft voor €1,50 of je bent zelf vrij om er een mee te nemen.
-Kom op de juist afgesproken tijd. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van een wachtruimte. Kom je te vroeg dan heb je kans dat je buiten moet wachten. Kom je meer dan 10 minuten te laat dan vervalt de afspraak en wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
-Bij binnenkomst is het verplicht om direct de handen te desinfecteren.
-In de salon zal er altijd voldoende handzeep, handcrème en desinfectiemateriaal aanwezig zijn.
-Groeten zonder aanraking. (Geef geen hand,kus of knuffel)
-Jassen moeten zelf worden opgehangen aan de kapstok.
-Er wordt gewerkt met wegwerp kapmantels.
-Na elke klant word er gepoetst met een desinfecterend middel (kappersstoel, wasbak, pinautomaat, balie, telefoon, toilet, kuchscherm, gebruikt materiaal zoals kammen,scharen,tondeuse,föhn)
-Ik zal zoveel mogelijk werken met handschoenen.
-Op het toilet zullen zeeppompjes en papieren handdoekjes liggen.
-Klanten dienen 1,5 meter afstand te houden van elkaar zowel voor als in de salon.
-Kom alleen naar de salon. Minderjarigen en mensen met een beperking mogen met maximaal 1 volwassene ter begeleiding komen.
-Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel)
-Prijsverhoging door corona? NEE! Het wordt wel gewaardeerd een kleine bijdrage in de 'coronapot' te doneren ivm de gemiste omzet en de extra kosten ivm de hygiëne maatregelen.

We gaan alweer de 9e week in na de heropening van de coronacrisis. 8 pittige weken waren het waarin ik veel overuren gemaakt heb. Van 20 tot en met 26 Juli neem ik daarom even een weekje vrij om bij te komen. In deze week ben ik telefonisch niet bereikbaar.
Het blijft druk en het komt steeds vaker voor dat er een wachtlijst (2-3 weken) is voor het maken van een afspraak. Plan aub tijdig een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

Veel liefs,
Mies
Contactformulier
Website laten maken door Modual.