NEEM CONTACT OP

Openingstijden
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 13:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 15:00

CORONA UPDATE 7-05

Lieve klanten.

Gister en vandaag ben ik druk bezig geweest om afspraken in te plannen. De komende 2 weken staan voller dan vol, de 3e week staat inmiddels zo goed als vol. Mocht ik onverhoopt toch iemand vergeten zijn te bellen, graag telefonisch contact opnemen zodat ik kan kijken of ik nog wat kan regelen. Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor jullie geduld en de enthousiaste berichten!
Het kan eindelijk weer gaan beginnen, met strikt hygiënische maatregelen. Ik zal de maatregelen hieronder toelichten:

-Er word gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.
-Bij klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 graden of koorts) de afspraak graag op tijd annuleren.
-Bij binnenkomst word een korte intake gehouden om te controleren op de gezondheid, ook het adviesgesprek zal bij binnenkomst plaatsvinden. Zodra de behandeling begint probeer ik zoveel mogelijk afstand te houden en zoveel mogelijk achter de klant blijven.
-Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Ikzelf ga wel een mondkapje dragen, dit ter bescherming van jullie. De klant staat vrij om zelf een mondkapje mee te nemen indien gewenst. Het is mogelijk om een mondkapje in de salon aan te schaffen voor €1,50.
-Kom op de juist afgesproken tijd. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van een wachtruimte. Kom je te vroeg dan heb je kans dat je buiten moet wachten. Kom je meer dan 10 minuten te laat dan vervalt de afspraak en wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
-Bij binnenkomst is het verplicht om direct de handen te desinfecteren.
-In de salon zal er altijd voldoende handzeep, handcrème en desinfectiemateriaal aanwezig zijn.
-Groeten zonder aanraking. (Geef geen hand,kus of knuffel)
-Jassen moeten zelf worden opgehangen aan de kapstok.
-Er wordt gewerkt met wegwerp kapmantels.
-Na elke klant word er gepoetst met een desinfecterend middel (kappersstoel, wasbak, pinautomaat, balie, telefoon, toilet, kuchscherm, gebruikt materiaal zoals kammen,scharen,tondeuse,föhn)
-Ik zal zoveel mogelijk werken met handschoenen.
-Op het toilet zullen zeeppompjes en papieren handdoekjes liggen.
-Er worden géén tijdschriften aangeboden.
-Klanten dienen 1,5 meter afstand te houden van elkaar zowel voor als in de salon.
-Kom alleen naar de salon. Minderjarigen en mensen met een beperking mogen met maximaal 1 volwassene ter begeleiding komen.
-Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel)
-Prijsverhoging door corona? NEE! Het wordt wel gewaardeerd een kleine bijdrage in de 'coronapot' te doneren ivm de gemiste omzet en de extra kosten ivm de hygiëne maatregelen.

Ik ben er klaar voor!
Nog heel eventjes genieten van het weekend en dan zorg ik dat ik vanaf aankomende maandag uitgerust en fit ben om jullie allemaal te mogen ontvangen!
Veel liefs,
Mies
Contactformulier
Website laten maken door Modual.