Color specialist


 


D'or Mies Total Hair: Jouw Bestemming voor de Nieuwste Kleurtechnieken

In het hart van de bruisende stad Tilburg vind je D'or Mies Total Hair, een eerlijke kapsalon die gespecialiseerd is in de nieuwste kleurtechnieken. Onze salon is de ultieme bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een adembenemende en eigentijdse transformatie voor hun haar. Met deskundige kleurspecialisten en een passie voor schoonheid bieden we een scala aan revolutionaire technieken, waaronder Balayage, Rootshadow, Foilaye en Airtouch.

Balayage, een Franse techniek die met haarvegen het haar beschildert, De kleur wordt met een kwast op het haar geveegd, waardoor er een zachte, subtiele overgang ontstaat. Het resultaat is een diepgaande en prachtige dimensie die je een verfijnde gloed geeft. Bij D'or Mies Total Hair passen we deze techniek met precisie toe om ervoor te zorgen dat je haar er levendig en gezond uitziet.

 

Rootshadow is een veelzijdige methode waarmee je uitgroei kunt maskeren en je haarkleur kunt verlevendigen. Het zorgt voor een overgang tussen je natuurlijke kleur en de kleur die we hebben gecreëerd, waardoor je een prachtige uitstraling krijgt.

Folie, zoals de naam al doet vermoeden, maakt gebruik van folie om kleuraccenten in je haar aan te brengen. Dit geeft een opvallende en lineaire look, met mogelijke mogelijkheden voor expressie en stijl.

Airtouch is de nieuwste sensatie op het gebied van haarverf. Deze techniek gebruikte luchtdruk om diepgaande overgangen en gradaties in kleur te creëren. Het resultaat is een schitterende en stralende look die populair is bij de laatste trends.

Bij D'or Mies Total Hair begrijpen we dat je haar een belangrijk aspect van je persoonlijke stijl is. Ons specialistisch team van kleurspecialisten en haarstylisten staat klaar om je te helpen de perfecte look te creëren die behoort bij jouw unieke persoonlijkheid. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en streven naar je de ultieme haarkleurervaring te bieden.

Stap binnen bij D'or Mies Total Hair en ontdek een wereld van innovatieve kleurtechnieken, creativiteit en schoonheid. Laat ons je haar tot in de perfectie verzorging en je zekerheid een boost geven met onze state-of-the-art technieken.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-28428720